DE BESTE AFLEVERINGSDIENST KIEZEN om uw pakketten naar Europa te verzenden

Of uw voorkeur nu snelheid of de kosten betreft, Pharos Parcel heeft de betreffende koeriersdienst om daar prima aan te voldoen. 
We worden sterk aanbevolen voor het verzenden van pakketten naar Europa vanwege zowel fantastische prijzen als uitnemende klantenservice.

Uw offerte via www.pharosparcel.com zal u prijzen tonen voor elk van onze pakket afleveringsdiensten.

STANDAARD DIENST
Richiedi adesso un preventivoDit is onze meest populaire dienst naar Europa, uw pakket wordt opgehaald van uw adres in het Verenigd Koninkrijk en afgeleverd per wegvervoer met gebruikmaking van de Europese dienst van UPS. 
Levering kan 3 – 7 werkdagen in beslag nemen tegen een onverslaanbare prijs.

EXPRES DIENST
Wanneer u dat document of pakket snel op een bureau in   Nederland wilt hebben, kies dan uit onze Expres afleveringsopties. Dit garandeert levering op de volgende dag naar belangrijke Europese steden. Bestel voor 12 uur ‘s middags voor ophalen voor 5:30pm voor een volgende dag aflevering.

OPHALEN

Teneinde uw pakketten naar Nederland te verzenden met Pharos Parcel zult u het volgende nodig hebben:

  • Een computer en werkende printer om het label waar we u van voorzien uit te printen.
  • Een stevige doos, geschikt voor het gewicht van uw verzendig en een grote hoeveelheid pakketplakband.
  • Iemand dient op het ophaaladres te zijn op de dag van het ophalen.
  • Doorgaans worden pakketten opgehaald in de middag op een tijdstip niet later dan 5.30 pm.
  • Indien u bestelt voor 12 uur ‘s middags zal uw pakket op dezelfde dag worden opgehaald in de meeste regio’s van het Verenigd Koninkrijk.

Indien u bestelt na 12 uur ‘s middags zal uw pakket de volgende werkdag worden opgehaald op een tijdstip niet later dan 5.30pm.
Nota bene; de chauffeur zal u niet kunnen bellen alvorens hij uw pakket komt ophalen en toegang nodig heeft.

  • Een credit- of debitcard of PayPal rekening voor betaling.

UW PAKKET VERPAKKEN

Kom meer te weten over Pharos Pakket DienstenDankzij onze jarenlange ervaring in het afleveren van pakketten over de hele wereld bieden we u hier wat advies met betrekking tot het verpakken van uw pakket http://www.pharosparcel.com/QuoteAndBook/WhatYouNeed

Uw pakket zal behandeld worden door gemiddeld tenminste 7 verschillende mensen onder veeleisende tijdslimieten en zal verplaatst worden op lopende banden en kan mogelijk op de zijkant of ondersteboven worden gedraaid. Dientengevolge dient u ervoor te zorgen dat uw artikelen veilig en goed beschermd zijn verpakt.

Gelieve onze lijst van verboden en beperkte artikelen te raadplegen http://www.pharosparcel.com/QuoteAndBook/ProhibitedItems 
Het is erg belangrijk dat u geen gevaarlijke artikelen verzendt en dat u op de hoogte bent van het feit dat bepaalde artikelen niet worden gedekt door de verzekering in het geval van verlies of schade. Baggage en tassen dienen in dozen verpakt te worden en worden op eigen risico verzonden; ze worden niet verzekerd voor verlies of schade.

AFLEVERING

Onze koerier zal 3 malen trachten af te leveren, waarna uw pakket naar het Verenigd Koninkrijk zal worden geretourneerd. Deze retourzendingen zijn kostbaar voor ons en we ontvangen onze kortingen niet op retourzendingen dus het is erg duur.

Wanneer u uw pakket bij ons boekt zult u een rekening toegestuurd krijgen waarop u uw volgnummer zult aantreffen. 
Dit is het nummer dat begint met 1Z5R.  U kunt dit nummer gebruiken om uw pakket te volgen en zien wanneer de afleveringsprocedure van start gaat.  U kunt uw pakket volgen door uw volgnummer in het volgveld op onze home page in te voeren.

Gelieve een plaatselijk contact telefoonnummer voor uw afleveringsadres aan uw boeking toe te voegen. Indien onze koerier uw afleveringsadres niet kan vinden zal hij dit trachten te bellen voor adresaanwijzigingen.

We staan klaar om te helpen en praten graag met onze klanten. Maak u geen zorgen indien Engels niet uw eerste taal is; we zijn erg geduldig en vriendelijk.

U kunt contact opnemen met ons via +44 1738 446411 of per email: info@pharosparcel.co.uk